Heb jij geen eigen paard en wil je toch de basis principes van Irwin Insights leren? GEEN PROBLEEM! Sinds kort gebruik ik mijn eigen lieve paard Lola ook voor de lessen bij ons op locatie in Achterberg/Rhenen.

Grondwerk training

Wil jij werken aan een goede samenwerking met je paard en de tijd nemen die het paard ervoor nodig heeft? Dan zijn de grondwerk trainingen middels de Irwin Insights methode zeker wat voor jou!

De training wordt bij jou op locatie gegeven en kan als een privéles of in een kleine groep worden gevolgd met jouw eigen paard.

 

Mogelijke onderdelen:

  • Basis werk in de wei/paddock/stal
  • Naast je paard in de hand werken
  • Vóór je paard in 'loose lead' 
  • Ontspannen leren longeren
  • Voorbereidend werk naar het rijden
  • Met respect los in de longeercirkel of bak
  • Achter je paard met lange lijnen

 

Rijles

In de rijles worden de verschillende basisstappen van Irwin Insights uitgelegd en toegepast. De rijles zal gegeven worden bij jou op locatie en is in principe een privéles van één uur met je eigen paard. Mocht je graag in een groepje les willen krijgen? Dan behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden. 

 

Voordat begonnen wordt aan de rijles is het aan te raden eerst een aantal grondwerk trainingen bij Enjoy Horsetraining te volgen.

 

Vakantieservice

Enjoy Horsetraining biedt jou de mogelijkheid om tijdens vakantie en/of afwezigheid jouw paard volledig te verzorgen en/of te trainen.
Onder volledige verzorging wordt verstaan: het uitmesten, voeren en de dagelijkse verzorging van het paard.

Hierdoor kun je met een gerust hart op vakantie gaan en wordt tevens jouw paard door een vertrouwd persoon van Enjoy Horsetraining getraind en verzorgd in zijn of haar eigen omgeving.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Je paard een maand in training bij Enjoy Horsetraining?

Heb jij een uitdagender paard met bijvoorbeeld stress, vluchtgedrag en hebben jullie hulp nodig? Enjoy Horsetraining neemt voor een vast bedrag, jouw paard, één maand in training bij jullie thuis. Tijdens de kennismaking wordt met jou besproken en bekeken hoeveel trainingen jouw paard per week ongeveer nodig heeft en aan de hand daarvan wordt het vaste bedrag afgesproken. Enjoy Horsetraining gaat intensief met jouw paard aan de gang waarbij er consequent middels lichaamstaal (Irwin Insights) gereageerd zal worden op zijn gedrag; in plaats van het te bestraffen zal het paard weer vertrouwen krijgen in de mens en de reactie op zijn gedrag waarderen. Na deze maand is er mogelijkheid om lessen te volgen en deze fantastische trainingsmethode ook zelf te leren. Vraag naar de voorwaarden.

Wist je dat Enjoy Horsetraining altijd bij al haar lessen eerst kijkt of het paard er klaar voor is om door de eigenaar getraind te worden? 

 

Bij al mijn lessen maak ik gebruik van de diervriendelijke trainingsmethode van Irwin Insights.
Voor meer informatie over deze methode zie de website van de Canadese paardentrainer Chris Irwin op www.chrisirwin.com

* Foto op deze pagina is gemaakt door Jos Wolse, april 2019, Stal Aarderhoeve